Nygammel utfordrer

Velkommen Mitchell & Johnson!

De het vel egentlig Sansui for litt siden, men har omsider tatt på sin egen ham. Nå heter de Mitchell&Johnson, og utfordrer i innstegssegmentet. Og hvilken utfordrer!

MitchellJohnson streamer

For øyeblikket har jeg streameren til innspilling, deres forsterker og CD-spiller i samme serie kommer så snart jeg får tid, må ta det i tur og orden. Vi snakker altså om 3 hypermoderne produkter som ligger i prissegmentet mellom 3 og 5 tusen, der streameren er den dyreste. Og dette må da være årets julepresang til hjemmet eller ungdomsrommet?

Streameren er den første av arten jeg har satt opp i nettverket uten å åpne bruksanvisningen en eneste gang, her overgår de jo japanerne så det holder! Superenkelt. Og den spiller elegant fra første strofe, enten den spiller nettradio, Dab+ eller Spotify Connect, bare for å nevne noen få av mulighetene denne geniale boksen har.

Jeg skal så snart jeg rekker det komme med mer om hvordan den låter, og hvordan dens makkere klarer seg, inntil videre får jeg nøye meg med å si at det som kommer fra Spotify er slentrende, elegant og lettlikt, så langt er jeg udelt positiv. Men som sagt, mer følger etter en del timer innspilling og testing av ymse innganger.

Inntil jeg kommer tilbake med mer, kan du få info hos importøren, Moet Audio.

Stay tuned! 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s